ÇORUM BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ BORÇ ÖDEME İŞLEMLERİ

Çorum Belediyesi tarafından 31 Mayıs tarihine kadar alınacak olan Emlak Vergisi 1. Taksit ödemelerini bu tarihten önce yapmayı unutmayınız. Çorum Belediyesi sınırları içerisinde yer alan konutlar ve işyerleri için Emlak Vergisi 2. Taksit borçlarının ödemeleri 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek.

Online ödeme menüsü sayesinde Çorum Belediyesi Emlak Vergisi ödemelerinizi elektronik olarak yapmanız mümkündür. Aşağıda verdiğimiz online emlak vergisi ödeme linkine tıklayarak Emlak Vergisi 1. ve 2. Taksitlerini rahatça ödeyebilirsiniz.

Peki Çorum Belediyesine ait internet sitesinden sadece Emlak Vergisi ödemesi mi yapılıyor? Aslında gün geçtikçe bir çok hizmet online olarak e-belediye hizmet portalına eklenmekte. Bunlardan bazılarına değinecek olursak: Arsa m2 fiyatlarının ve inşaat maliyetlerinin sorgulanması, adrese sayalı imar durumunun sorgulanması, bölgede o akşam nöbetçi olan eczanelerin listesi.

Çorum belediyesine ait imar durumu ve Çorum Belediyesi Rayiç Değeleri sorgulamaları, belediyenin güncel ihale ilanları, Çorum Belediyesi Ruhsat Sorgulama İşlemleri . Çorum Bel. sınırları içinde evlenecekler için nikah rezervasyonu yapma ve salon sorgulama işlemleri sunulan hizmetler arasındadır. Çevre Temizlik vergilerindeki son durum, Çorum Belediyesine yapılan tüm ödemeler ve tahsilatlar. Çorum Belediyesi e-imar sistemi de bu kapsamda sunulmaktadır.

Şehir: 
İlçe: 

İlginizi Çekebilecek Dİğer Konular

ALACA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ONLİNE ÖDEME

Alaca Belediyesi tarafından tahsil edilecek olan Emlak Vergisi 1. Taksit ödemeleri 31 Mayıs’ta sona erecek. Emlak Vergisi ödemeleri, tüm belediyelerimiz tarafından iki taksit halinde alınmaktadır. Emlak Vergisi ikinci ödemesi ise 30 Kasım’a kadar ödenebilmektedir. Devlete yaptığınız tüm vergi ödemelerinde olduğu gibi, geciktirilen emlak vergisi ödemeleri için de aylık ceza uygulanmaktadır.

BAYAT BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ BORÇ ÖDEME İŞLEMLERİ

Bayat Belediyesi Emlak Vergisi 1. Taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs olarak açıklandı. Belediye emlak vergisi ödemeleri 2 taksit şeklinde ödenmelidir. Emlak Vergisi ikinci ödemesi ise 30 Kasım’a kadar ödenebilmektedir. Emlak Vergisinin geç ödenmesi halinde, ödemenin geciktirildiği ay başına, borcunuza gecikme zammı eklenmektedir.

BOĞAZKALE BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ BORÇ ÖDEME

Boğazkale Belediyesi sınırları içerisinde yer alan konutlar ve işyerleri için Emlak Vergisi 1. Taksit borçlarının ödemeleri 31 Mayıs tarihine kadar yapılabilecek. İlk taksit ödemesi 31 Mayıs olan Boğazkale Belediyesi Emlak Vergisi borcunuzu son güne bırakmadan tamamlamayı unutmayınız.Emlak Vergisi 2. Taksit borç ödemenizi 30 Kasım’a kadar tamamlayabilirsiniz. Emlak Vergisi ödemelerini gecikme faizli olarak yapmamak ve için ödemenizi son ödeme tarihinden önce yapmaya dikkat ediniz.

DODURGA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ BORÇ ÖDEME

1. Taksit Emlak Vergisi borçları Dodurga Belediyesi tarafından 31 Mayıs tarihine kadar tahsil edilecek. Emlak Vergisi ödemeleri, tüm belediyelerimiz tarafından iki taksit halinde alınmaktadır. Emlak vergisi ödemelerinizin ikinci ve son kısmını her yıl 30 Kasım tarihine kadar ödeyebilirsiniz. Emlak Vergisi ödemelerinde cezalı duruma düşmemek ve belirlenen vergi tutarından daha fazla borçlu durumda kalmamak için ödemenizi son ödeme tarihinden önce yapınız.

İSKİLİP BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME SAYFASI

İskilip Belediyesi Emlak Vergisi 1 Taksitlerini 31 Mayıs’a kadar ödeyebilirsiniz. Emlak Vergisi ödemeleri, tüm belediyelerimiz tarafından iki taksit halinde alınmaktadır. Peki İskilip Belediyesi Emlak Vergisi 2. Taksit ödemesi ne zamana kadar yapılacak diye soracak olursanız, bu sorunun cevabı 30 Kasım’dır. Emlak Vergisinin geç ödenmesi halinde, ödemenin geciktirildiği ay başına, borcunuza gecikme zammı eklenmektedir.