2022 EMLAK VERGİSİ 1. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

2022 Emlak Vergisi ödemeleri için 1taksit tahsilatarı 31 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılabilecek. Yıl içerisinde 2 taksit halinde konut sahiplerinden tahsil edilen Emlak Vergisi ödemelerinizi online olarak belediyenize kolaylıkla  yapabiliyorsunuz. Belediyeler tarafından bu sene yapılan açıklamaya göre, Emlak Vergisi 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs 2022 Salı akşamına kadar yapılabileceksiniz. Bu seneki Emlak Vergisi ödemeleri, geçen seneye göre %18 zamlı olarak uygulanacak. Emlak Vergisi Borçlarınızı online olarak sorgulamak ve ödemek için TIKLAYINIZ.

1. taksit Emlak Vergisi ödemesini son ödeme tarihi olan 30 Kasım Salı gününden önce yapabilirsiniz. Ayrıca ödemenizi Emlak Servisi Veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapmanız da mümkün. Emlak vergisi ödemelerinin yapılacağı süre zarfında bazı belediyelerin emlak vergisi ödeme vezneleri haftasonu da  çalışmaktadır. Bununla ilgili olarak Belediyenize gitmeden önce telefon ile bilgi alabilirsiniz. Böylece kapalı olması ihtimaline karşı önleminizi almış olursunuz.  

Evinizin bağlı olduğu ilçe belediyesinin E-tahsilat linklerini kullanarak 2022 yılı Mayıs ayı 1. Taksit Emlak Vergisi ödemelerinizi cep telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan yapabilirsiniz. Neredeyse tüm belediyelere entegre edilmiş olan E-BELEDİYE uygulamaları, taşınmaz sahiplerine büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu sayede belediyeye olan borçlarınızı ödemek ya da sorgulamak mümkün ve çok kolay hale gelmiştir. Belediyeler tarafından sunulan bu online ödeme sistemini kullanarak banka kartınız, sanal kartınız veya kredi kartınız ile işleminizi evden işten ya da cep telefonunuz ile gerekleştirebilirsiniz. Bu arada eskiden olduğu gibi Belediye veznelerinden, PTT Posta havalesi ve internet bankacılığından para transferi yaparak da Emlak Vergisi borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Belediyeler ile ilgili her türlü soru ve sorgulamalarınızı, bağlı bulunduğunuz belediyeye ait internet sitesinden üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Sitemizden İl ve İlçe seçiminizi yaparak, konutunuzun bağlı olduğu belediyenin web adresine tıklayabilirsiniz. Borç bilgilerinizi sorgulayabilir ve önceki yıllara ait varsa borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Bu arada bağlı bulunduğunuz Belediyeye ait internet sitesinden sadece Emlak Vergisi ödemelerinizi değil, daha bir çok işlemi de takip edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sitemizde yer alan BELEDİYE ARAMA kutucuğunu kullanmak. 

İlginizi Çekebilecek Dİğer Konular

2021 EMLAK VERGİSİ 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

Emlak Vergisi için 2taksit ödemeleri Kasım ayının gelmesiyle birlikte başladı. Her sene 2 eşit taksit halinde konut sahiplerinden tahsil edilen Emlak Vergisini bağlı bulunduğunuz belediyeye kolayca ödeyebiliyorsunuz. Corona Virüs nedeniyle kalabalığa girmemek ve güvenli bir şekilde ödemenizi yapmak için online ödeme kanallarını kullanabilirsiniz.  Belediyeler tarafından bu sene yapılan açıklamaya göre, Emlak Vergisi 2.

2022 EMLAK VERGİSİ 2. TAKSİT ÖDEMESİ İÇİN SON TARİH 30 KASIM

2022 Emlak Vergisi için 2taksit ödemeleri Kasım ayının gelmesiyle birlikte başlamıştı. Her yıl 2 taksit şeklinde tahsil edilen Emlak Verginizi bağlı bulunduğunuz belediyeye online olarak da yapabilirsiniz. Yurt genelindeki ilçe belediyeleri tarafından yapılan açıklamaya göre, Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri 30 Kasım 2022 Çarşamba akşamına kadar tamamlayabilirsiniz. 

EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE YAPI KREDİ KREDİ KARTLARINA 3 TAKSİT

Emlak Vergisi ödemelerinin ilk taksitleri 31 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılabilecek. Bir çok belediye tarafından E-Belediye ve online tahsilat sistemi üzerinden kabul edilen Emlak Vergisi ödemelerinizi Yapı Kredi Kredi Kartınız ile taksitli olarak gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Emlak Vergisi Taksit Kampanyası ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

BONUS İLE EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİNE 3 TAKSİT

3 Mayıs - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bonus kartınız ile yapacağınız Emlak Vergisi ödemelerine 3 Taksit yapılacak. Kampanyaya katılmak ve Kampanya hakkında detaylı bilgi yazının ayrıntılarında verilmiştir, detaylar TIKLAYINIZ...

AXESS'TEN EMLAK VERGİSİ ÖDEMENİZE FAİZSİZ 5 TAKSİT

Axess ile yapacağınız Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinze Faizsiz ve Ücretsiz 5 Taksit imkanı... 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Verginizi 5 taksit fırsatından faydalanmak için VERGİ yazarak 4566'ya SMS gönderebilirsiniz. Ödeme için son gün 31 Mayıs'tır. Emlak Vergisi Taksit Kampanyası ile ilgili detaylar ve başvuru için TIKLAYINIZ...